Kabel-TV & Bredband

BRF Kurvan har i december 2017 tecknat ett ett nytt avtal med IP-Only för bredband via föreningens eget LAN (som efterträdare till Evry).


Om man vill utnyttja IP-Only går man in på följande länk.


http://www.ip-only.se/privat/bestall/#/


Där anger man sin gatuadress och sedan kommer en lista upp där man kan se sin lägenhet. Därefter kan man se vilka operatörer och vilka olika utbud man kan välja mellan (bara bredband eller kombo med tv och telefoni). Man kan även själv ange vilken hastighet på bredbandet man vill ha, och se vad det kostar.


Alla lägenheter har fått nya uttag för IP-Only men det är helt upp till den enskilde om man vill ansluta sig till IP-only eller inte.


BRF Kurvans fastigheter är också anslutna till Com Hem. Vi har gruppavtal för TV via Com Hem, och man kan om man så önskar även få bredband via Com Hem ("tre hål i väggen", d.v.s. via dosan där tv:n är ansluten).


Medlemmarna i Brf Kurvan har via gruppavtalet tillgång till Com Hems digitala utbud TV-Bas och play-tjänster. Man får också rabatt om man vill ha ett utökat utbud. Mer information om hur man får tillgång till detta finns på följande länk: Gruppavtal Com Hem.


Det analoga TV-utbudet kommer att fortsätta precis som vanligt, parallellt med de digitala kanalerna. Det analoga TV-utbudet är listat nedan.


Det finns således en mängd olika valmöjligheter och kombinationer. Vi för också en löpande dialog med ComHem om olika sätt att förbättra våra alternativ. Om man vill prova på IP-Only finns det också olika prova-på-erbjudanden, som kan vara ett bra sätt att börja på.

Com Hem: 0771 - 55 00 00 eller www.comhem.se

Com Hems analoga grundutbud:

Kanalplats inom parentes

Fasta kanaler

SVT1 Uppland (VHF 5)

SVT2 Uppland (VHF 7)

TV4 Uppsala (VHF 8)

Lokalkanal (VHF 11)

Rörliga kanaler

FTV (S 17)

TV3 (VHF 9)

Kanal 5 (S 15)

TV4 Sport (S 13)

TV11 (S 14)

TV6 (S 11)

Kanal 9 (S 36)

Extra kanaler

Kunskapskanalen (VHF 10)

SVT Barn/SVT24 (S 16)

TV8 (K 57)

TV4 Plus (S 18)

TV10 (S 12)

Utöver ovanstående kanaler finns även:

BBC

Discovery

Kanalplatser till dessa är okänt. Dessa kanaler har flyttats flera gånger och är kanalen plötsligt borta så prova med att göra en kanalsökning igen.